Fiskburgare

 

Ingredienser:

400 g fiskfilé (t.ex torsk)
1 ägg
½ dl mjölk
1 ½ dl ströbröd
salt, vitpeppar
smör att steka i

Sås:
3 dl gräddfil (eller creme fraiche)
1 msk senap
2 msk bostongurka

Till servering:
isbergssallad, gul lök, tomat och hamburgebröd

Gör så här:

Kör de halvtinade fiskfiléerna, ägget, mjölken och kryddorna i matberedare till en färs.

Forma den lösa färsen med vattensköljda händer till 8 runda biffar (för 4 port). Vänd biffarna i ströbröd och stek varsamt.

Blanda dressingen. Bygg burgare och servera med valda tillbehör.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s