Torsk med pepparrot och skirat smör

400g torsk (eller annan liknande fisk)

Salt, peppar

1 bit pepparrot, ca 5 cm

150 gram smör

Potatis

Ev. gröna ärtor

Gör så här:

Värm ugnen till 200 grader och slå igång potatis på kokning.

Lägg fisken i en ugnsform, salta och peppra. Sätt in fisken i ugnen. Låt stå cirka 15-20 minuter. Då bör det vara klart ungefär samtidigt som potatisen..

 

Smält smöret i en kastrull och håll på låg värme. Skala och riv pepparroten fint. Koka ev. gröna ärtor.

 

Servera torsken med kokt potatis, skirat smör samt ärtor.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s