Lyxig Carbonara

200 g pasta (t.ex pappardelle)
1 vitlöksklyfta
10 körsbärstomater
2 äggulor
½ dl vispgrädde
70g parmaskinka
½ dl parmesan
svartpeppar, olja

Gör så här:

Sätt igång pastan enligt paketets anvisningar. Skala och hacka vitlöken, fräs den i en kastrull med olja (bränn den ej!). Tillsätt de halverade tomaterna och fräs i 1 minut.

Blanda pasta, äggulor, grädde och tomatfräs. Toppa med skinkan skuren i bitar och riv på parmesan. Peppra.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s