Bookmaker

Ingredienser:
Valfritt bröd
Nötkött (oxfile, entrecote tex)
Sallad, gurka, tomat, lök, avocado
Äggula
Riven pepparrot
Smör att steka i

Sås:
2 dl creme fraiche
2 dijonsenap
1 tsk honung
Salt/peppar

Gör så här:
Blanda ihop ingredienserna till såsen. Stek köttet och låt det vila ett par minuter. Stek brödet på båda sidor så det får lite färg. Skiva upp köttet i tunna skivor. Lägg bröden på varsin tallrik, bre på senapssåsen. Lägg på salladsblad, lägg på lite till sås (så grönsakerna sitter kvar). Lägg på skivade grönsaker, vi hade gurka, tomat, avocado och salladslök, men man kan såklart ha vad som.. Lägg på köttet, toppa med riven pepparrot och en rå äggula. Mumma!

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s