Mjukpepparkaka med florsocker

image

Ingredienser :
1 ägg
2 dl strösocker
1 1/2 dl filmjölk
1 tsk ingefära
1 tsk nejlika
1 tsk kardemumma
1 tsk kanel
1 tsk bikarbonat
3 dl vetemjöl
1/2 dl lingonsylt
50 g smält margarin

Gör så här :
Sätt ugnen på 175°

Vispa ägg och socker, tillsätt sedan alla kryddor samt bikarbonaten och rör om.
Smält margarinet och häll ner det i smeten. Arbeta in lingonsylt och mjöl och häll smeten i en smörad form och sen in i ugnen.

Grädda i 45 min. Vänd sedan formen upp och ner på ett fat och låt kakan svalna under formen en stund .
Puddra över florsocker innan servering.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s