Oxfilépasta med sparris

Recept från Jennysmatblogg.

Ingredienser :
Pasta
500g oxfilé
En gul lök
4 dl grädde
4msk oxfond
Soja
Kokt sparris
Parmesan
Smör, salt, peppar

Gör så här:
Se till att köttet är rumstempererat när du börjar. Skär oxfilén i tunna skivor. Koka pastan enligt förp. Skär sparrisen i mindre bitar och koka den nån minut. Smält smör i en kastrull och fräs finhackad lök. Häll ber grädde, fond och lite soja. Salta och peppra. Fräs oxfilén i en stekpanna nån minut och vänd i såsen. Häll även i den avrunna pastan i såsen och rör om. Toppa med sparris och parmesan.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s