Mariannetryfflar

image

1/2 dl grädde
70 g mjölkchoklad
30 g mörkchoklad
15 st marianne godisar
Florsocker till dekorering

Mixa mariannen till små smulor. Koka upp grädden , ta av från plattan och rör ner chokladen. Rör om till den blir slät. Rör sedan ner mariannen och blanda ordentligt.

Häll smeten i en skål och ställ i kylskåp några timmar , kan med fördel vara under natten. Jag la smeten ca 1 timma i frysen och 1 timma i kylen och då gick den att rulla.  Rulla den stelnade chokladen med handflatorna och rulla sedan i florsocker. Klart att servera 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s