Smörstekt torskrygg, tunn potatis och morotsfräs

Ingredienser:

  • 4 torskryggfiléer
  • Smör
  • Potatis
  • En paprika
  • Tre morötter
  • Lite chili
  • Ett paket bacon
  • Salt, peppa, olja

Gör så här:

Skär potatisen i tunna skivor och lägg dem i en oljad ugnsform. Salta och peppra. Ställ in i ugnen, 220 grader, C 30min. Lägg en stor klick smör i en stekpanna och stek fisken på båda sidor, salta och peppra. När den fått fin färg lägg den i en ugnsform och tillsätt gärna en klick smör. Fisken ska gå med potatisen i 8 min så blir den perfekt (så sätt in den när potatisen gått ca 22 min). Strimla paprika och bacon. Slanta morötterna och finhacka chilin. Fräs allt tillsammans och salta. Lägg upp allt på tallriken och höll över lite smält smör från fiskens ugnsform. Voilà. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s