Key lime pie

image

Botten
• 200 g Singoallakex blåbär/hallon
• 50 g smör

– sätt ugnen på 175 grader
– krossa Singoallakexen till små smulor i en mixer,  blanda med smällt smör. Tryck ut blandningen i botten och upp på kanterna. Förgrädda i mitten av ugnen ca 10 minuter.

Fyllning
400 g sötad kondenserad mjölk
• 4 st äggulor
• 5 st limefrukter, skal och saft

– Blanda sötad kondemserad mjölk mee äggulor, rivet limeskal och saft.
– låt smeten dra åt sig smaken av limeskalen ca 30 minuter.
– Fyll pajskalet och grädda pajen i mitten av ugnen 20 minuter

Servera med vispadgrädde och skivad lime

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s