Lax med pinjenötter

Ingredienser:
400 g laxfile
Ruccola
Pinjenötter
2 dl grädde
Parmesan
Salt, peppar

Potatis

Gör så här:
Sätt ugnen på 200grader. Smöra en ugnsform och lägg ruccola över botten. Lägg laxfileerna ovanpå. Salta/peppra. Torrosta pinjenötterna i en stekpanna. Strö dem över laxen. Riv parmesan och blanda med grädden. Häll det på laxen och In i ugnen ca 20 min, tills laxen är klar. Servera med t,ex pressad potatis.

IMG_0059.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s