Rabarberkräm

20140317-215645.jpg

Ingredienser:
Ca 1/2 kg rabarber
1-2 dl strösocker
4 dl vatten
2 msk potatismjöl

Gör så här:
Skala rabarberna om det behövs. Skär dem i centimeterstora bitar. Koka upp vatten och socker i en kastrull och tillsätt rabarberna. Låt koka rättar minuter då de mjuknar. Blanda potatismjölet med lite kallt vatten och häll försiktigt ner det i kastrullen, rör under tiden. Låt krämen koka upp.
Servera med mjölk. Sommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s