Pasta ”Gudfadern”

20140317-221548.jpg

Ett recept jag en gång blev bjuden på och sen testat på att göra själv.. Varför det heter Gudfadern vet jag inte, men gott äre😉

Ingredienser:
Pasta (typ penne, hjul eller fusili kanske)
400g strimlad lövbiff (eller annat strimlat nötkött)
1 hackad gul lök
5 champinjoner
2 vitlöksklyftor
1/2 dl tomatpuré
5 dl mellangrädde
Ett par persilje”kronor”
Rätt mycket riven parmesan

Gör så här:
Sätt igång pastavattnet och koka pastan enligt paketets anvisningar. Bryn det strimlade köttet och lägg undan det på en tallrik. Fräs löken, hackade champinjonerna och pressade vitlöksklyftorna. Tillsätt tomatpurén och grädden. Smaka av med salt och peppar. Låt puttra ett par minuter och lägg i köttet. Rör ner den nykokta pastan i såsen. Strö på persilja och parmesan. Superb!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s