Chicken tikka masala

20130422-192614.jpg

Ingredienser:

1 gul lök
1 vitlöksklyfta
4 kycklingfiléer
500 g krossade tomater
1 dl vatten
40 g tikka masala kryddmix
1 dl matyoghurt
1 1/2dl matlagningsgrädde
Smör, salt
Ris

Gör så här:
Sätt igång riset på kokning. Skala och skiva lök och vitlök. Skär kycklingen i bitar. Bryn alltsammans och salta. Tillsätt tomater, vatten och kryddmix, låt koka ca 10min under lock. Plocka upp kycklingen ur grytan och mixa såsen jämn med en mixer. Rör ner yoghurt och grädde. Läggtillbaka kycklingen i såsen och låt koka ytterligare ett par minuter. Servera med riset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s