Texas fajita

Leilas fantastiskt goda fajitas, perfekt variation på fredagstacosen.. (Recept.nu)

Ingredienser:

Ca 300 g entrecote
En stor burk majs (eller två små)
2 avocado
1/2 salladslök
1 röd chili
1 vitlöksklyfta
1/2 kruka koriander
1/2 lime
2 dl gräddfil
liten bit ädelost
tortillabröd
olivolja, flingsalt, svartpeppar

Gör så här:
Köttet ska vara i ganska tjocka skivor. Gnid in köttet i olja, salt och peppar. Häll bort vattnet från majsen och låt den torka på ett hushållspapper. Blanda majsen med lite olja, salt och peppar. Rosta den hårt i en stekpanna så den får färg. Mosa avocadon, hacka löken fint, pressa vitlöken och strimla chilin. Blanda ihop allt med majsen. Tillsätt koriander, saften av en halv lime och smaka av med salt, peppar. Stek köttet någon minut på båda sidorna, låt det vila i folie ca 5min innan servering. Skär köttet tunt och lägg några skivor på ett uppvärmt tortillabröd. Lägg på majsröran, några skivor ädelost och en klick gräddfil, rulla ihop och ät, muums

20130311-165904.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s