Pasta med lufttorkad skinka

Ingredienser:

pasta

lufttorkad skinka

körbärstomater

ruccola

ca 2 msk Grön pesto med smak av basilika

ca 1/2 dl – 1 dl olivolja

1 vitlök

Gör så här:

Koka pasta efter hur många portioner du vill ha. Gör en ”sås” av oljan, peston och pressa ner vitlöken och smaka av tills du fått den smak du är nöjd med.

Lägg pastan på en talrik och sedan på med ruccolan, några klyfttomater delade på hälften och lägg dit skinkan som du rullat. Sedan på med såsen. Klart

Bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s