Pasta med lufttorkad skinka

Ingredienser:

pasta

lufttorkad skinka

körbärstomater

ruccola

ca 2 msk Grön pesto med smak av basilika

ca 1/2 dl – 1 dl olivolja

1 vitlöksklyfta

Gör så här:

Koka pasta efter hur många portioner du vill ha. Gör en ”sås” av oljan, peston och pressa ner vitlöken och smaka av tills du fått den smak du är nöjd med.

Blanda pastan med ruccola och häll den i en djuptallrik. Dela tomaterna och rulla skinkan och lägg på pastan. Häll på oljesåsen.

Bild

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s