Chokladfondant med hallon och passionfruktssallad

75 gram smör

100 gram mörk choklad 70%

2 ägg

4 msk socker

Gör så här: Smörj fyra ugnsäkra formar eller aluminium formar med smör

Lägg smöret i en kastrull och bryt i chokladen, Smält på svag värme under omrörning

Vispa ägg och socker poröst med elvisp, blanda i chokladblandningen. Häll smeten i formarna och grädda i nedre delen av ugnen i ca 10-15 min på 175 grader. Den ska inte vara så kladdig att den rinner men lite kladdig ska den vara

Servera med Passionsfrukt och hallon eller jordgubbar🙂

Bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s