Äppelpaj med havregryn

 Bild

glömde som vanligt ta bild innan någon norpade😉

Ingredienser:
3 äpplen
ca 1 tsk kanel
1 msk strösocker
lite flingsalt

och till smulet på:
100 g rumsvarmt smör
1 dl vetemjöl
2 dl havregryn
1 dl strösocker
lite flingsalt

Gör så här:
 
Slå på ugnen, 225 grader. Skala och skiva äpplena och lägg dem i en smord ugnsform. Sockra, kanela och strö lite flingsalt på. Rör ihop smuldegen och strö över. In i ugnen i ca 20 min, tills den fått fin färg. Servera med t.ex. vaniljvisp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s