Sega bärrutor

Ingredienser:
300 g smält smör
4 ägg
6 dl socker
6 dl mjöl
1 tsk vaniljsocker
ca 400 g bär (valfritt, jag hade hallon och blåbär)

Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader. Vispa äggen och sockret så det blir pösigt. Rör ned det smälta smöret, mjölet och vaniljsockret.
Bre ut smeten i en smord långpanna (eller smörpapperklädd)  och fördela bären. Grädda ca 30-35 min, tills den känns lagom fast.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s