Vit chokladkaka

Kakan är lite kladdig i mitten.
Ingredienser:
100 g smält smör
2 ägg
2½ dl mjöl
2 dl socker
2 tsk vaniljsocker
100 g hackad/riven vit choklad
Gör så här:
Rör ihop ägg, socker och vaniljsocker. Rör ner det smälta smöret och chokladen. 
Rör om. Blanda i mjölet. Häll smeten i en smord form (helst med avtagbara kanter).
In i ugnen på ca 200 g i 15 min.
Mums!
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s