Kycklingfilé med potatisgratäng

Kyckling:
Linda in kycklingfiléerna i bacon och bryn lätt. Sätt in dem i ugnen, 175 grader, tills innertemperaturen är ca 70 grader.
Potatisgratäng: (från tasteline)
Skala och skiva ca 1 kg potatis, 2 vitlöksklyftor och 1 purjolök.
Lägg ner allt i en kastrull, häll på ca 3 dl mjölk, 2.5 dl grädde och salta rejält.
Koka upp och låt koka tills potatisen är mjuk. Smaka av och salta/peppra vid behov. Häll upp allt i en smörad ugnsform, strö på ost och gratinera i ugnen, 240 grader, ca 15 min. Ta ut den ur ugnen och låt den vila under folie ca 15-20 min.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s