Flygande Kasper

Receptet påminner om flygande Jakob men detta är med kassler istället för
kyckling, därför döpte jag & Sussi det till Flygande Kasper.
(från metrobloggen)
Ingredienser:

ca 500g Kassler
3dl Grädde
1dl Creme fraiche
1dl Chilisås eller 0,5dl tomatpuré
100g Fetaost
1dl Cashew eller jordnötter
Peppar

Gör så här:
Skär kasslern i skivor och lägg dom i en ugnsform. De ska ligga var för sig. Blanda grädde och creme fraiche och smaka av med chilisåsen/tomatpurén. Peppra. Häll blandningen över kasslern. Smula över fetaosten och strö över nötterna.

Grädda cirka 20 minuter i 200 graders värme.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s