Inbakad kassler

1 kassler
smördeg fryst eller färsk
1 paket bonjour vitlök ( eller boursin vitlök)
rödvinsås
klyftpotatis
1 ägg

Gör så här:

Skär kasslern i bitar och ta bort kanterna.
skär smördegen i så många bitar som önskas

ta en kassler bit och smöra vitlökssmöret på, sätt sedan en till kassler på och snurra runt smördegen på.

När alla bitar är inbakade, pensla med ägg, sedan in i ugnen på 225 grader tillls knyterna fått bra färg

Servera med rödvinsås och klyftpotatis.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s