Coleslaw

Ingredienser:
ca ½ vitkålshuvud
2-3 morötter
½ rödlök
½ purjolök
2-3 msk majonäs
3-4 dl creme fraiche
1-2 msk fransk senap
salt, peppar
Gör så här:
Riv morötterna och vitkålen (vitkålen kan rivas med en osthyvel). Hacka lök & skär purjon.
Blanda ihop alla ingredienser, men var försiktig med majonäsen och senapen.. Smaka av och
tillsätt mer av nåt om det behövs. Viktigt att hitta en bra balans och att det blir lagom ”kladdig”.
Den blir godare om den får stå i kylen och dra ihop sig lite innan servering.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s