Baconlindad kycklingfilé med bonjour

Ingredienser: (2 pers)
2 kycklingfiléer
1 pkt bacon
1 liten burk creme bonjour, vitlök
2-3 dl grädde
½ hönsbuljongtärning
salt, peppar
Gör så här:
Slå på ugnen på 200 grader.
Skär ett snitt (på längden) i filéerna, fyll dem med bonjour.
Vira baconen runt filéerna, bryn dem så de får lite färg.
Lägg upp kycklingen i en ugnsform. Fortsätt använda samma
stekpanna till såsen, häll i grädden, resten av bonjour-osten,
buljongen och salta/peppra. Låt koka upp. Häll över såsen
över kycklingen och in i ugnen på ca 30-40 min (beroende på storlek).
Servera med t.ex. ris (eller broccoli á la LCHF)
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s