Färsbiffar med getostyoghurt och ugnsstekta rotsaker

Receptet är från http://www.arla.se

Ingredienser (biffar):
400 g nötfärs
2 äggulor
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 tsk fransk senap
1 vitlöksklyfta
1 1/2 dl grädde
smör
Ingredienser (sås):
2 dl matlagningsyoghurt
100 g getost (typ chevre)
Gör så här:
Börja med att stoppa in rotsakerna i ugnen (225 grader), ta vad ni gillar,
morot, potatis, paprika, charlottenlök, broccoli…
Blanda färsen med äggulor, salt, peppar, senap och finhackad vitlök.
Tillsätt grädde och blanda till en jämn färs. Forma  biffar. Stek dem i
smör i en stekpanna på medelvärme ca 3 min per sida.
Mosa osten och och blanda den med matyoghurten.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s