Toast med rökt renkött

1 dl creme fraiche
100 g rökt renstek
pepparrot ca 2 tsk
1 msk persilja
västerbottenost
(1 dl rödlök)
Brödskivor ca 2 st/person

Gör så här:  Finhacka köttet och löken, riv pepparroten och persilja och blanda allt med creme fraichen. Sätt blandningen på brödskivan och lägg sedan ost på.
In i ungen på 250 grader i 10 min.
Servera gärna med avokado och en sallad. MUMMA

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s